Lamsschouder met druiven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vet van het lamsvlees. Maak de worteltjes schoon en snij ze in rondjes. Maak de raapjes schoon en snij ze in stukjes. Was de prei en maak er rondjes van. Doe 1 soeplepel olijfolie in een pan, voeg het lamsvlees toe en laat het aan alle kanten aanbakken. Laat ze uitlekken en doe het bakvet weg. Doe het vlees opnieuw in de pan, voeg het kruidentuiltje en alle groenten toe. Overgiet met witte wijn, cognac en madera. Voeg zout en peper toe en meng. Laat de pan ongeveer 15 minuten op een matig vuur. Inmiddels schilt u de peren en verdeelt u ze in vier. Was de druiven en verwijder de pitjes. Doe het fruit in de pan, meng voorzichtig en laat de pan nog 5 minuten op het vuur. Breng eventueel op smaak. een recept van Paule Neyrat

Lamsschouder met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept