Lamstajine met pompoen en peren

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalotjes, de look en de gember fijn. Bak het vlees aan in olijfolie en kruid met peper, zout, komijn en kaneel. Zet het vuur lager en doe er ook de sjalot, de look en de gember bij. Blus met een scheutje bouillon. Zet het deksel op de tajine en laat rustig sudderen. Snijd intussen de groenten. Omdat we alles tegelijk in de tajine gaan doen, is de snijgrootte van belang. De peren hebben de kortste gaartijd en mogen dus vrij groot gesneden worden. De pompoen mag iets kleiner zijn en de selder mag in smalle reepjes. Doe alle groenten in de tajine en laat nog eens een half uurtje tot 45 minuten sudderen. Werk het gerecht af met verse koriander.

Lamstajine met pompoen en peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamstajine met pruimen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamstajine Met Gedroogde Abrikozen.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamstajine Met Pruimen En Sesam
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept