Lamsvlees met cognac-morilles

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de lam voor 1 uur in een droog mengsel van zout, peper en droog mosterdpoeder. Braad de lam in een hete pan voor ± 3 minuten aan beide kanten. Haal de lam uit de pan en leg op een warme plek. Wel de morilles, pruimen en sjalotje een half uurtje in de cognac. Doe een klont boter in de pan en voeg de sjalot en de morilles toe, bak ± 1,5 minuut en zet uit. Kook het kookvocht van de asperges in tot ¼ en voeg de sjalot en morilles toe. Kook de doperwten even mee en breng op smaak met zout, peper en de kruiden. Serveer met witte asperges.

Lamsvlees met cognac-morilles is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfschenkel Met Morilles En Grotchampignons In De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met morilles
0 min
Bekijk recept
Ossehaas Met Champignons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Luxueuze omelet
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept