Lamsvlees met kritharaki

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in een pan en fruit de uien. Voeg het in stukken gesneden vlees toe en laat het al roerend 5/10 minuten meebakken. Dan blussen met de wijn en de tomaat, knoflook zout en peper toevoegen. Laat dit ongeveer 2 uur zachtjes sudderen. Voeg dan het blikje tomatenpuree toe. Kook dan de kritharaki, roer deze door de vleesschotel. Strooi er de kaas over Dit is een recept van Annemie Wetzels

Lamsvlees met kritharaki is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Youvetsi - Stoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Youvetsi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
gehaktballen en risotto van griekse pasta
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept