Lamsvlees met spinazie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui grof. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Was de spinazie en laat uitlekken. Verwijder de zaadlijsten van de Spaanse peper en snijd de peper heel fijn. Verwijder de stukjes been uit de lamsboutlappen en snijd het vlees in hapklare stukken. Braad deze stukjes vlees rondom bruin in wat hete olie. Voeg dan de ui, de knoflook en de Spaanse peper toe en bak deze een paar minuten mee. Doe de koenjit, nootmuskaat, kardemom en kaneel erbij en de stukjes tomaat. Roer goed door en giet de bouillon in de pan. Doe de deksel op de pan en laat het op een laag pitje een 1 stoven totdat het vlees goed gaar is. Voeg nu de spinazie toe en roer net zolang totdat deze geslonken is. Roer nu de yoghurt door het gerecht en maak het op smaak af met zout en peper.
Voorbereiding
stijd: Ca. 70-80 minuten

Lamsvlees met spinazie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept