Landelijke taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het deeg ontdooien en leg de plakjes op elkaar. Rol ze uit tot een vierkante lap of leg de plakjes dakpansgewijs over elkaar tot een vierkante lap en druk de randjes goed aan. Vouw de buitenste randjes naar binnen tot een klein opstaand randje. Splits het ei. Maal in de keukenmachine de noten met de suiker fijn. Voeg het eiwit en citroenrasp toe en draai tot een smeuïge massa. Doe het in een spuitzak en spuit het spijs op het deeg. Was de nectarines en snijd ze in partjes. Leg ze op het spijs. Bestrijk de deegrandjes met eidooier. Bak de taart in 20-30 minuten in de voorverwarmde oven.

Landelijke taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Landelijke Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Landelijke Soep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Landelijke Soep
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Landelijke soep
0 min
Bekijk recept