Lange vingers rumtaart.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een springvorm licht invetten.De melk met de rum of andere likeur mengen en de lange vingers een voor een in dit vocht dopen. Een laag op de bodem van de springvorm leggen. Mix de roomboter, witte basterdsuiker, de zakjes vanillesuiker en de eieren tot het geheel wit ziet en zeer luchtig is. Doe de helft van de crème over de lange vingers. Daarop weer een laag van de gedoopte lange vingers. Eindigen met een laag lange vingers. Doe een bord met de onderkant naar beneden erop en zet dit ongeveer 2 dagen in de koelkast. Na 2 dagen de taart afmaken: De slagroom stijfkloppen en de advocaat erdoor scheppen dit mengsel over de taart verdelen en eventueel nog garneren met hagelslag of vlokken.

Lange vingers rumtaart. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rumtaart
20-30 min -
Bekijk recept
Rumtaart
30-60 min -
Bekijk recept
lange vingers-rumtaart
0 min
Bekijk recept

Snackgroenten
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept