Langoustines “rechttoe rechtaan”

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroenen uit. Vermeng het sap met de room en breng op smaak met peper en zout. Hak een ruime hoeveelheid kervel fijn en voeg die bij de saus. Giet de saus in een kom en zet ze weg tot de langoustines worden opgediend. Breng in een grote kookpan ruim water met wat zout aan de kook. Doe er de langoustines in en laat ze 2 tot 3 minuten koken, afhankelijk van de grootte. Roer regelmatig om zodat alle kreeftjes gelijkmatig garen. Giet de langoustines af. Leg een mooi servet op een schotel en maak een torentje met de langoustines. Dien lauw of koel op, maar zeker niet ijskoud. U kunt de saus wat pittiger maken met een beetje mosterd, of u kunt ze wat kleur geven met een lepeltje ketchup of tomatenpuree.

Langoustines “rechttoe rechtaan” is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept