Maak eerst de bechamelsaus en volg daarbij de aanwijzingen op de verpakking. Doe hierna zon drie eetlepels olijfolie in een koekenpan en braad daarin de blokjes kipfilet met daarbij gevoegd de knoflook goudbruin. Voeg dan het sjalotje en de tomatenpuree erbij en bak even mee. Bestrooi het mengsel met bloem en blus het af met wijn. Breng het op smaak met rozemarijn, salie en wat peper en zout. Giet nu de bouillon erbij en laat het geheel op een laag vuur circa 30 minuten stoven. Bak dan de plakjes champignons in wat boter in een aparte pan. Kook vervolgens de lasagnevellen in een ruime pan met water met daarin wat zeezout. Schep de vellen uit de pan als deze gaar zijn en laat ze in koud water eventjes schrikken. Besprenkel de vellen met een beetje olijfolie om te voorkomen dat ze aan elkaar gaan plakken. Verwarm de oven voor op 200º C. Bestrijk een ovenschaal met boter en bedek de bodem met lasagnevellen. Vorm hierop laagjes van afwisselend kippenragout, bechamelsaus en plakjes gebakken champignons. Dek elke laag af met lasagnevellen. De bovenste laag moet bestaan uit bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak de lasagne tot slot gedurende 30 minuten in het midden van de oven af. Snijd daarna de lasagne terwijl deze nog warm is en serveer deze direct.