Lauwe carpaccio van tonijn met chorizo, pecorino e

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de sneetjes tonijn op ovenvaste borden en kruid ze met zee-zout en peper. Meng chorizo en pecorino met olijfolie,citroensap,rode peper en de rasp van de citroen. Voeg er de kruiden aan toe en lepel het mengsel over de tonijn. Plaats ongeveer twee minuten in een warme oven. Was het rood witloof, laat uitlekken, meng met peper, zeezout en olijfolie en leg boven de tonijn.

Lauwe carpaccio van tonijn met chorizo, pecorino e is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept