Lauwe salade van garnalen en venkel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal de roze garnalen uit de schaal.
- Versnij de venkelknollen in julienne en snij de scheuten weg.
- Blancheer de venkelreepjzs gedurende 5 minuten in gezouten, kokend wate, maar zorg ervoor dat de venkel nog wat knapperig is.
- Bak de garnalen in wat olijfolie, voeg peper en zout toe en dan de lauwe venkel.
- Deglaceer de pan met de balsamicoazijn en laat enkele seconden inkoken.
- Giet de saus over de bereiding en versier eventueel met wat frisse groene venkelscheutjes.

Lauwe salade van garnalen en venkel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept