Lauwe salade van gerookte schelvis met aardappelen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, kook ze in zoutwater en hou ze goed warm. Spoel de uien, schil ze en hak ze fijn. Doe ze in een kom met de olijfolie en een snuifje curry. Meng alles goed dooreen en hou het mengsel apart. Klop de scheproom op en doe er geleidelijk de curry bij. Bewaar hem in de koelkast tot u hem serveert. Leg de gerookte schelvis in de koude melk, met het laurierblaadje erbij. Verwarm op een matig vuur en laat de vis uitlekken zodra hij begint te koken. Snij hem in laagjes en hou hem goed warm. Hak de dragon fijn. Schik de laagjes gerookte schelvis op het midden van de dienschotel met de aardappelen en het uimengsel errond. Leg er de fijngehakte dragon op. Serveer de slagroom afzonderlijk, in een sauskommetje.

Lauwe salade van gerookte schelvis met aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept