Leng in de wok met spruiten, peulvruchten, tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lengfilet in grote dobbelstenen. Pel de tomaat en de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de spruitjes in vier stukjes. Verhit de olijfolie in de wok en laat er de leng zeer kort goudbruin in bakken. Voeg de spruiten, de paprika, de peulvruchten en de tomaat toe. Kruid met peper en zout en roer alles op een hevig vuur een 2-tal minuten. Giet de soja, de room, de pijnboompittenolie en de bouillon er bij en laat een 3-tal minuten sudderen. Let erop dat alles zijn vaste vorm behoud, door alles op een hoog vuur te houden, zodat niets kapot gaart. Schik alles in het bord en garneer met het citroengras. Bestrooi met een weinig sesamzaad en de pijnboompitten.

Leng in de wok met spruiten, peulvruchten, tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistartaar
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept