- Haal de sugarsnaps (of peultjes) af en was ze.
- Was en snijd de lente-uitjes in schuine ringen.
- Boen de limoen onder de koude kraan schoon. Rasp de schil (ca. 1 eetlepel limoenrasp) en pers de limoen uit.
- Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook.
- Zet ondertussen een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de sugarsnaps 3 minuten. Voeg de visblokjes, de kruidenpasta en de limoenrasp toe en roerbak deze voorzichtig 3 minuten (zodat de vis mooi heel blijft). Voeg dan de kokosmelk, de lente-uitjes en het limoensap toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 15 seconden koken. Direct afgieten in een vergiet.
- Schep de viscurry in diepe borden of kommen en geef de warme mihoen er apart bij."}}