Lentesalade met Raapsteeltjes en ei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten. Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
- Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
- Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.
- Serveer met stokbrood en gezouten boter.

Lentesalade met Raapsteeltjes en ei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept