Lepelhapje met kwarteleitje en garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kwarteleitjes 3 min. in gezouten water hard. Fris ze op. Pel de eitjes en snij ze in tweeën. Pluk 16 kleine toefjes peterselie. Meng de mayonaise met de yoghurt, het kerriepoeder en een weinig zout en peper. Meng er de garnalen onder. Verdeel het mengsel over 16 lepels. Schik op elke lepel een half kwarteleitje en een toefje peterselie.

Lepelhapje met kwarteleitje en garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept
lepelhapje van gerookte forel
10 min
Bekijk recept
Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept
Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur
5 min
Bekijk recept