Lepelhapje met maatje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdooi het maatje half in de koelkast en snij het in kleine stukjes. Meng het maatje met de zeer fijngesnipperde sjalot. Zet alles in de koelkast tot de vis volledig ontdooid is. Verdeel over de aperitieflepeltjes, gameer met een takje groen en serveer koel. Tip: U kan het maatje vervangen door zeer kleine stukjes haring en doe er geen sjalot bij. Versier het lepelhapje met een klein toefje zure room gemengd met wat verse dille.

Lepelhapje met maatje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoori meloengazpacho en toast met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van maatjes met rode bieten en hardgekookte eieren
Lunchgerecht
Bekijk recept
Holands Maatje.
0-10 min -
Bekijk recept
white lady
5 min
Bekijk recept

Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept
lepelhapje van gerookte forel
10 min
Bekijk recept
Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept
Lepelhapje van wildpaté met uienconfituur
5 min
Bekijk recept