Lichte kipsalade van Stéfanie

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt de kipfilet in kleine stukjes en bak ze in een wok aan in de boter. Kruid met peper en zout. Was de sla. Schil de komkommer en snij een stuk in blokjes. Meng de sla, de blokjes komkommer, de mais en de geraspte wortelen en leg ze in een diep bord. Klop de plattekaas wat los. Snijdt de look (naar smaak) heel fijn en voeg bij de plattekaas. Snijdt een stukjes van de komkommer in heel kleine blokjes (max 1/2 centimeter groot). Voeg bij de plattekaas. Kruid met peper en zout en meng alles goed onder. Leg de kippeblokjes op de groenten en doe er wat van de lichte saus over. Smakelijk. Tip: je kan hetzelfde recept gebruiken om een lichte versie van een pitta te maken. Zelfde ingrediënten, gewoon in een pittabroodje doen! Ingezonden door Stéfanie Michiels

Lichte kipsalade van Stéfanie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

koekjes à la Stefanie
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Stefanie's snelle scampi’s met currysaus
0 min
Bekijk recept
Stefanie's romige courgettesoep
0 min
Bekijk recept
Stefanie's witloofsoep
0 min
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept