Lichte minestronesoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Inhoud van pot soepstart met 1 liter water aan de kook brengen. Vuur lager zetten, Italiaanse kruiden en boontjesmix toevoegen. Soep 5 min. zachtjes laten koken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pasta door soep roeren en 7 min. zachtjes laten koken. Geitenkaas grof raspen. Basilicumblad in fijne reepjes snijden. Tomaatjes en olijfolie toevoegen en soep nog 3 min. verwarmen. Soep over zes kleine diepe borden of kommen verdelen. In midden van soep bergje vormen van geraspte kaas. Soep garneren met basilicumreepjes. Lekker met Italiaanse soepstengels ('grissini') of met verse groene pesto besmeerde sneetjes ciabatta.

Lichte minestronesoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept