Lichte waterzooi

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het kippenvlees gedurende 25 minuten pocheren in de court-bouillon. Laten uitlekken, het karkas en het vel verwijderen en het vlees warm houden. Alle groenten schoonmaken, in fijne reepjes snijden en ze gedurende 15 minuten gaarstoven in een bodempje bouillon. De gevogeltebouillon opwarmen en de magere kaas toevoegen. Goed roeren, de pan van het vuur afnemen en de eierdooier door de bereiding kloppen. Op smaak brengen met wat peper, zout en nootmuskaat. Tot slot de groenten en het kippenvlees toevoegen. Versieren met versgehakt bieslook.

Lichte waterzooi is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept