Lichte zeevruchtensoep met kokosmelk

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de schaaldierenbouillon, de gesneden wortelen en prei in een grote kookpot. Voeg zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Verminder het vuur en laat nog 15 minuten zacht doorkoken. Leg hierin de zeeduivelmoten en de sint-jakobsnoten. Voeg de witte wijn, de helft van de saffraanstampers en de gehakte koriander toe. Laat doorkoken tot de bouillon begint te borrelen. Verwijder de zeeduivel en de sint-jakobsnoten en houd ze warm. Giet de kokosmelk in het kookvocht en laat gedurende 3 minuten op een matig vuur sudderen. Schik een zeeduivelmoot, een sint-jakobsnoot en een portie krabvlees in een voorverwarmd diep bord. Versier de borden met de resterende saffraanstampers en korianderblaadjes.

Lichte zeevruchtensoep met kokosmelk is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept