Lichtgebonden kastanjesoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de selderij en snij hem in blokjes. Bewaar twee of drie bladeren voor de versiering. Schil de ui en hak hem fijn. Verdun de gevogeltebouillon in 1/2 liter warm water. Warm de olijfolie op in de snelkookpan. Fruit snel de selderijtakjes en de fijngehakte ui. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze op keukenpapier. Giet de resterende olie in de snelkookpan weg. Doe de selderij en de ui weer in de stoofpan. Voeg er de kastanjes, de witte wijn en de gevogeltebouillon aan toe. Strooi er geen zout over, wel peper. Sluit de snelkookpan en laat ongeveer 15 minuten koken. Kookt de soep, mix ze dan tot ze mooi homogeen is. Proef en breng op smaak. Warm de soep weer op. Giet de soep in de soepkom en doe er de room bij. Versier ze met de selderijbladeren en serveer ze goed warm.

Lichtgebonden kastanjesoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kastanjesoep met gebakken champignons
Bekijk recept
Oudjaarrecept Kastanjesoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep
10-20 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood
0 min
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept