de visbouillon : Laat olijfolie verhitten in kom - voeg wortel, selder, kruidenbosje en de 2 uien toe. Als het kookt ongepelde grijze garnalen toevoegen en 2 liter water + 3 saffraanpotjes. Eventueel een tabletje visbouillon + peper toevoegen. Giet af en bewaar de bouillon. Reinig de ui en de knoflookteentjes. Hak ze fijn. Ontpit de groene en rode peper (eventueel blancheren) en in lange reepjes versnijden. Pel de tomaten en hak ze grof. Giet een scheut olijfolie in een pan. Plaats de stukjes kip en vis erin, laat lichtjes kleuren. Kruid met peper. Haal het vlees en de vis uit de pan en giet de gekuiste mosselen in de pan en de scampi en grote garnalen. Kruiden met peper. Leg het deksel erop en laat koken tot wanneer de mosselen opengaan en de scampi roze zijn. Bak in olijfolie de uien en de look en voeg de pepers en de tomaten bij. Voeg de rijst toe en meng alles goed door. Voeg dan de getrokken bouillon toe + eventueel nog een visbouillontabletje. Voeg de mosselen, de vis, de scampi, de grote garnalen en de kip bij en laat even goed doorkoken tot wanneer de rijst gaar is. Voeg nog 1 of 2 saffraanpotjes bij. Versier met de hard gekookte eieren en partjes citroen en dien goed warm op.