Limburgse kalfslever

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kalfslever in plakken van 150 gr en wentel de plakken lichtjes in de bloem. Smelt de boter tot hazelnootkleur en korst de lever aan weerszijden goudgeel. Haal de lever uit de pan en houd deze warm. Bak de uiringen glazig in het bakvet van de lever en voeg de spekblokjes, tomatenpuree, kalfsfond, ketjap, azijn en kersensaus toe. Spijs met peper en zout. Gaar de lever verder in de saus en serveer met gekookte aardappelen en opgelegde kersen.

Limburgse kalfslever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept