Limoen likeurtje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Limoenen goed wassen en schillen met een dunschiller. -Schilletjes van de limoenen 48 uur laten trekken in de alcohol. Deze is nu mooi lichtgroen van kleur. -Melk verwarmen, niet koken, en daarin de suiker laten oplossen. -Als de melk terug koud is, de gezeefde limoenalcohol en de vanille er onder mengen. Goed roeren, in mooie flessen gieten, sluiten en 1 week laten trekken. -Afwerken met een mooi zelfgemaakt etiket. Wordt ijskoud met een paar ijsblokjes geserveerd. Koel het glas in de ijskast. Maak de rand van het glas nat met limoensap, dip het omgekeerd in kristalsuiker die blijft kleven in het sap. Vul de glazen en versier met een dun schijfje limoen op de rand van het glas. Drink dit verraderlijke drankje met mate!

Limoen likeurtje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koumkuat (likeurtje)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koumkuat (likeurtje)
0 min
Bekijk recept
Valentijnrecept 2.- Euro Bananen Toetje Voor 4 Personen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerst Witlof Salade.
10-20 min -
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept