Linzentaart

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter, suiker en vanillesuiker mengen en met de hand mals kneden. Eieren (wit en geel) toevoegen en bewerken, Bloem en bakpoeder door een zeef toevoegen en kneden tot een bol. In de koelkast bewaren (kan enkele dagen bewaard worden). Plaat invetten met boter. Daarin het uitgerolde deeg doen. Van het overschot van de deeg latjes maken en dat over het beleg leggen. Bakken in voorverwarmde oven van 180°C +/- 40 minuten Beleg: -appelen met rozijnen en kaneel, -zwarte pruimen, -gedroogde abrikozen, -pudding en krieken. Dit is een recept van mijn overbuurvrouw Gerda

Linzentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Linzentaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Linzentaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept