Lothringische Zwiebelkuchen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen tot 225°C. Bladerdeeg ontdooien (hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van je bakplaat) Bakplaat bekleden met bakpapier. Uien in hele dunne ringen snijden. Spek lichtbruin bakken. Uien bij het spek voegen en omscheppend meebakken tot ze lichtbruin zijn. Bladerdeeg met een vork meermalen met een vork inprikken. Spek-uienmassa over het bladerdeeg verdelen. Kaas door elkaar mengen en verdelen over de spek-uienmassa. Zure room, melk, eieren, bloem en kruiden door elkaar kloppen en over de kaas-spek-uien gieten. Glad strijken in dat in ± 20-25 minuten goudbruin bakken. In stukken snijden het heet serveren. Lekker met een groene salade.

Lothringische Zwiebelkuchen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lothringische Zwiebelkuchen Of Duitse Uientaart
20-30 min -
Bekijk recept

Lothringische Zwiebelkuchen Of Duitse Uientaart
20-30 min -
Bekijk recept