enkele uren voordien Doe de witte chocolade met de melk in een pan en plaats deze in een grotere pan warm water (au bain-marie). Laat op een zacht vuur al roerend smelten . Klop de goed gekoelde slagroom tot hij bijna helemaal stijf is. Neem er 2 lepels van en roer door de gesmolten chocolade. Zet 5 à 10 min. in de koelkast. Roer dan de overgebleven slagroom voorzichtig door de wat afgekoelde chocolade. Klop het eiwit tot zeer stevige sneeuw. Schep het eiwit door de chocolade: licht met een spatel de chocolade van onder naar boven op. Bereid de serveercoupes voor: verdeel de uitgelekte en in stukjes gesneden ananasschijven en de geschilde en in stukjes gesneden kiwi over de 4 coupes. Giet de chocolademousse erover en laat enkele uren opstijven in de koelkast. Versier met een maraskinokers of vers fruit (bv. frambozen, aardbeien of bosbessen) en serveer er een fijn koekje bij. U kan ook garneren met een beetje advocaat of wat geraspte pure chocolade. Supereenvoudig, supersnel klaar en vooral: superlekker!