Luikse gehaktballen volgens tanteke

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

gehakt goed mengen met ei, paneermeel, nootmuskaat, peper en zout ballen van maken en rondom bruin bakken in de bakboter uien, rozijnen, kruidnagels, gebroken laurierblaadjes, azijn, water, Luikse siroop, Maggi of Oxo of bouillonblokje en suiker toevoegen deksel op de pan leggen en gedurende 30 minuten laten stoven saus wat aandikken met saubinder.

Luikse gehaktballen volgens tanteke is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept