LUIKSE WAFELS 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Belangrijk!: Zet de boter 30 min uit de koelkast voor je begint.
Voorbereiding
swijze: Warm de melk wat op en los daar de gist in op. Voeg bloem in foodprocessor, doe de boter, eierdooiers, kaneel, vanillesuiker en zout erbij. Laat even draaien en voeg dan terwijl het draait beetje bij beetje de gistmelk erbij. Laat even goed mengen op hoogste stand. Voeg de stijfgeklopte eiwitten en parelsuiker met een spatel voorzichtig onder het beslag. Laat 1 uur rijzen en bak wafels in een heet wafelijzer. Dan heb je ongeveer 20 wafels, (bewaar ze in een diepvrieszakje asl ze afgekoelt zijn) ongeveer een week houdbaar. Serveertips: Je kan ze ook aan een kant met chocolade overgieten, dan heb je chocoladewafels en de parelsuiker dan vervangen door kristalsuiker.

LUIKSE WAFELS 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept