Lychees met gember en chocoladeroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de lychees en verwijder de pitten. Verdeel ze over 4 coupes. Snipper de gemberbolletjes en strooi ze over de lychees. Meng in een kom de cacao met de gembersiroop. Voeg de slagroom toe en klop het stijf. Verdeel de room over de lychees.

Lychees met gember en chocoladeroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken fruit met roomijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept