Lychees met gember en chocoladeroom

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel de lychees en verwijder de pitten. Verdeel ze over 4 coupes.
- Snipper de gemberbolletjes en strooi ze over de lychees. Meng in een kom de cacao met de gembersiroop. Voeg de slagroom toe en klop het stijf.
- Verdeel de room over de lychees.

Lychees met gember en chocoladeroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken fruit met roomijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept