Tajine met lams

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gedroogde abrikozen en pruimen minstens 2 uur en liefst een hele nacht in sterke thee. Bak het vlees goudbruin langs alle kanten in de olie. Voeg er de ui en de kruiden bij. Giet water bij het vlees tot het tot de helft onderstaat. Gaar het vlees op laag vuur tot het gaar is. (ongeveer 1 tot 1,5 uur), voeg er dan de abrikozen en de pruimen bij en laat nog 5 minuten verder garen. Dien op met amandelen en de citroenzeste.

Tajine met lams is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met spitskool en couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met amandelen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde lentegroenten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept