Macaroni met zalm en mosterdsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de aardappelen aan de kook (20 minuten). Maak tegelijk de saus: boter in pan smelten en binden met bloem. Voorzichtig melk toevoegen, totdat er een romige saus ontstaat. Naar eigen smaak mosterd toevoegen. Nu blik zalm openen, vocht afgieten en zalm op borden leggen. Als de aardeappelen tien minuten koken, kan de macaroni aan de kook worden gebracht. Aardappelen en macaroni zijn vrijwel tegelijkertijd gaar. Aardappelen en macaroni afgieten en macaroni terug in de pan met klontje boter op heel klein vuur. Boter door macaroni roeren en op smaak brengen met nootmuskaat. Aardappelen en macaroni opdienen en overgieten met mosterdsaus. Dit is een recept van Hubert van Hoof

Macaroni met zalm en mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept