Macaroni Primavera

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Twee eetlepels van de olie met 1 eetlepels boter in een ruime koekepan verhitten. De teentjes knoflook uit de pers hierin fruiten. De pijnboompitten toevoegen en op halfhoog vuur goudbruin bakken.
- De tomaten uit blik kleinsnijden en met het vocht bij de pijnboompitten roeren. De massa op een laag vuur zachtjes laten pruttelen, zodat deze indikt.
- De groenten in grove stukken snijden, de champignons (klein) heel laten. Ondertussen ruim water met zout voor de macaroni aan de kook brengen. De rest van de olie en 1 eetlepel boter in een ruime braadpan verhitten en hierin eerst de bloemkool, worteltjes en sperziebonen op hoog vuur in een paar minuten al roerend goudbruin bakken. Het vuur lager draaien en na 3 minuten de bleekselderij, courgette, paprika en champignons toevoegen. De groenten in ongeveer 5 minuten verder knapperig bakken.
- Ondertussen de pasta 'al dente' koken. Als de tomatensaus mooi ingedikt is, de room erbij roeren en de saus afmaken met wat zout en peper. De macaroni afgieten en met wat boter omschudden. De tomatensaus door de groenten roeren en deze met de macaroni en de Parmezaanse kaas serveren.

Macaroni Primavera is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Primavera
45 min, voorbereiden 5 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept