Macaronigratin met pladijs en garnalen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 0,5 l water aan de kook met wat citroensap, het blokje visbouillon, peper en zout. Leg er de diepgevroren pladijsfilets in, dek af en laat gedurende 5 à 7 min gaar worden. (herschik de stukken af en toe zodat de vis overal even gaar is) Laat de vis uitlekken. Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook en laat de macaroni 10 min koken. Laat uitlekken. Smelt 4 eetl boter in een kookpan en roer de bloem erdoor. Laat even bakken en leng al roerend aan met de melk tot u een gladde saus bekomt. Voeg de nazareth in blokjes toe en laat die smelten in de saus. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Voeg de macaroni toe en roer om. Schep er dan de pladijs onder en voeg ook de garnalen toe. Laat nog even verwarmen. Schep de bereiding in een langwerpige ovenschotel en laat even kleuren onder de grill.

Macaronigratin met pladijs en garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept