Macaronigratin met tomaten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Spoel de kerstomaatjes, dep ze droog. Bak ze met de geplette knoflook kort in de hete olie. Kruid ze met peper en zout. Vermeng 30 g gemalen parmezaan met het paneermeel en 2 eetlepels gehakte peterselie. Giet de macaroni af. Vermeng ze met de room, de rest van de parmezaan en de kerstomaatjes. Kruid met peper en zout. Schep de pasta in een lichtjes ingevette ovenschaal. Bestrooi ze met het paneermeel-parmezaanmengsel en met botervlokjes. Zet de schaal 15 minuten bovenaan in een warme oven van 200° C.

Macaronigratin met tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept