Mais met kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de bladeren en draden van verse mais en kook de kolven in 20-30 minuten gaar in veel water met de suiker of laat de mais uit blik uitlekken. Klop intussen de yoghurt met het ei glad; voeg de kaas toe en laat die onder zeer goed roeren op de laaggedraaide vlam smelten. Giet de mais af en neem de korrels van de kolven. Warm de maiskorrels in de saus op en voeg aan het gerecht wat soja, de boter en naar smaak peper en zout toe. Smakelijk !!!

Mais met kaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept