Makreel met appelcidersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vissen in een schotel leggen, samen met de helft van de cider, ciderazijn, citroensap, tijm, peterselie, laurier, peper en zout en zachtjes laten gaarstoven gedurende 20 minuten in een oven van 190 graden. Voor de saus de boter smelten samen met de suiker. De geschilde en in stukken gesneden appels toevoegen en de rest van de cider. Tot moes koken en de saus zeven. Bij het opdienen de vissen versieren met schijfjes citroen, waterkers en paprikapoeder. De saus apart serveren. Deze bereiding kan ook met haring of forel.

Makreel met appelcidersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcidersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in appelcidersaus met pappardelle en groenten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreel met appelcidersaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept