Makreel met gember en meloen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marinade : meng in een rechthoekige schotel limoensap, look, gember, kurkuma, chili, zout en peper. Giet er vervolgens de olijfolie bij. Leg de makrelen in het geurige vocht en overgiet ze met marinade. Zet 10 min. in de koelkast. Verwarm de grill voor. Dep de makrelen af. Smeer ze in met olijfolie. Grill de makrelen 3 min. aan elke zijde. Verdeel ze over de borden. Bestrooi met Alg+ met chili en fijngehakte koriander. Serveer dit gerecht met een salade van witloof en venkel, vinaigrette "light" (fruit en groenten) en/of bulgur (geplette volle tarwe) met waterkers en citroensap.

Makreel met gember en meloen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept