Bloemkoolpasta uit de oven

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de penne in ruim water met zout in 6 min. beetgaar. Kook ondertussen de bloemkool in weinig water met zout in 5 min. beetgaar. Giet de pasta en de bloemkool af en laat beide goed uitlekken. Schep de penne met de bloemkool, de hamblokjes en de helft van de besciamella om in de ovenschaal. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de rest van de saus over de pasta en bestrooi met de kaas. Bak de pastaschotel in het midden van de oven in 20 min. goudbruin.
  • 2 U kunt de bloemkoolpasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen en zet de schaal afgedekt in de koelkast. Verwarm de pasta voor het serveren 20 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Bloemkoolpasta uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolpasta met Leidse kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept