Mangococtail met rum en gember

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pureer blokjes van 1 grote rijpe mango met ? liter water glad. Druk het mengsel door een zeef boven een shaker. Shake met 1dl witte rum, 1dl blue curacao, 2 eetlepels gembernat en het sap van 1 limoen.
- Duw de rand van de glazen eerst in grenadine en dan in suiker. Schenk de cocktail over vergruisd ijs. Spoel daarvoor ijsblokjes af in een zeef en verguis het in de keukenmachine.
- Garneer met schijfjes mango en rietjes.

Mangococtail met rum en gember is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept