Marokkaanse spaghetti

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spaghetti al dente in kokend water met zout. Verhit de olie in een pan en fruit ui en knoflook op matig vuur tot ze zacht zijn. Voeg tomaten, kaneel, komijn, kurkuma toe en bak circa 20 minuten op matig vuur tot de tomaten uit elkaar vallen. Breng de saus op smaak en voeg amandelschaafsel en kikkererwten toe. Giet de pasta af en verdeel hem over vier borden. Schep de kruiden door de saus en meng deze door de pasta.

Marokkaanse spaghetti is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept