Mousse van Mascarpone en citroengras met een gelei

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mousse van mascarpone: Laat het citroensap en het water met het citroengras koken, los hierin de geweekte gelantinebladeren op, verwijder het citroengras. Klop de mascarpone met de suiker, het eigeel en de room. Meng de room, de mascarpone en de lauwe citroenvloeistof voorzichtig onder elkaar. Vul kleine vormen(3/4vullen) en laat opstijven in de koelkast. Gelei van mango: Laat de theezakjes trekken in water. Voeg hierbij de suiker en de geweekte gelatinebladeren. Snij de mango in reepjes, leg ze op de mascarponemousse en giet hierover de gelei. Zet terug in de koelkast. Serveren U kan uw eigen fantasie laten werken en uw bord garneren met fruit, een koekje, chocolade en eventueel een coulis van vruchten.

Mousse van Mascarpone en citroengras met een gelei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept