- Forel ook garen in de visbouillon.
- Visgelei: 300 cc bouillon,300 cc witte wijn,20 gr gelatine.
- Visveloute: 30 gr boter,36 gr bloem,360 cc visbouillon.
- Vorm een cake blik.
- De vorm chemiseren (bedekken met gelei) daarna 15 min in de koeling plaatsen.
- Daarna de reepjes geblancheerde komkommer in de vorm leggen.
- Tarbotfilet omwikkelen met bladspinazie.
- Forel met de visveloute pureren, opgekopte room toevoegen en op smaak maken, het cake blik voor de helft vullen, met de forel mousse hierop de tarbot rolletjes leggen.
- De resterende forel mousse vermengen met gehakte peterselie en de bieslook.
- Hiermee de vorm afvullen, en de overhangende komkommer repen over de mousse vouwen, en bestrijken met de overgebleven visgelei - Koelen en in plakjes snijden.
- Dressing maken van azijn olie en visbouillon op smaak maken met peper en zout en deze over het bord dresseren."}}