- De oven voor verwarmen op 175 graden. De bakvorm van 20 x 30 cm invetten. - De ingredienten voor het zanddeeg mengen,kneden en in de vorm platdrukken. Onderin de oven ongeveer 20 minuten bakken. De bodem dan voorzichtig uit de vorm halen en in 16 stukken van elk 5 x 7 cm snijden. - Voor het beslag de boter en de suiker tot creme kloppen en de eieren erdoor roeren.Het bakpoeder met de bloem zeven en door de creme roeren. Het bakblik weer invetten, beslag erin gieten en onder in de oven 25 minuten bakken. Daarna ook deze in 16 stukken van 5 x 7 cm snijden. - Voor de vulling de slagroom stijfkloppen en door de chocoladepudding scheppen. De stukken zandtaart met deze creme bestrijken en dan de stukken cake erop leggen. Voor de garnering de slagroom met de vanillesuiker stijfkloppen. De peren laten uitlekken en er amandelen en krenten als oren en ogen in steken. Op de taartjes leggen en er toefjes slagroom omheen spuiten. De kiwi's schillen,halveren en in de slagroomtoefjes steken. TIP: - Niet te lang laten staan anders wordt de slagroom bitter.