Myriam's fruittaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

alles ingredienten van het deeg samenvoegen, en mixen tot een wit-schuimende massa bekomen is. taartvorm invetten deeg in vorm doen 1/2 uur bakken op ongeveer 200 ° ontvormen, omkeren en laten afkoelen ondertussen: vanillepudding maken en indien doosjes fruit gebruikt worden, het sap van bv ananas, perzikken, mandarijntjes enz...binden met een beetje kirsch en aardappelzetmeel de vanillepudding mooi verdelen over de taart, versieren met het fruit (ananas, kiwi, perzikken, abrikoos, aardbei, framboos enz....) en afwerken met het ingedikte sap van het fruit, dan 'blinkt' alles mooi en het fruit droogt niet uit.

Myriam's fruittaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerfruittaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Open fruittaart
45 min-
Bekijk recept
Gemengde fruittaart met banketbakkersroom
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruittaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure aubergines
0 min
Bekijk recept
Wortel-courgette schotel
0 min
Bekijk recept
Zaalok (gerecht met aubergines)
0 min
Bekijk recept
Aubergine en tomaten in de oven.
0 min
Bekijk recept