Noord Africaanse driehoekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes.
- Rasp de schil van de citroen en perser ook het sap uit.
- Smelt 100 gr boter op een laag vuurtje, voeg de peren, suiker, citroenrasp en paneermeel en noten toe en laat stoven tot de peren karameliseren.
- Besprenkel met citroensap en breng op smaak met kaneel.
- Smelt de rest van de boter, vouw het filodeeg dubbel en bestrijk met boter, schep in het midden 2 el vulling, leg er een plakje brie op en vouw dicht tot een driehoek.
- Bak in 10 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven.

Noord Africaanse driehoekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept

Noord-Amerikaanse Caesarburger
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse stoofpot
30 min-
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse gehaktballetjes met yoghurtdip
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept