Noorse eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze doormidden. Haal de eidooiers uit de eierhelften en doe deze in een kom. Doe 4 eetlepels boter en de ansjovisfilets erbij en wrijf dit alles fijn met een vijzel. Vul met dit mengsel de eierhelften. Steek in elke eierhelft 2 garnalen en strooi er wat peterselie over.

Noorse eieren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse garnalen in rode wijnsaus:
0 min
Bekijk recept