Noorse garnalen in rode wijnsaus:

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[b:5c15b61882]Om te garneren [/b:5c15b61882]: 2 eetlepels gekookte Noorse garnalen 4 plukjes dille [b:5c15b61882]
Voorbereiding
[/b:5c15b61882] Spoel de garnalen onder koud stromend water af en dep deze droog. Was de champignons en besprenkel dze met citroensap. Smelt de helft van de boter of margarine in een koekenpan en bak de garnalen 1 minuut. Neem ze uit de pan en voeg de resterende boter of margarine toe. Voeg de champignons toe en bak ze in enkele minuten gaar. Neem de champignons uit de pan. Roer de wijn door de bakboter en laat dit tot 1/3 deel inkoken. Neem de pan van het vuur en roer de room erdoor. Laat de saus al roerende warm worden. Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg de champignons en de garnalen toe en warm het geheel nog heel even door. Verdeel de garnalen met de saus over vier voorverwarmde diepe borden. Strooi er een paar garnaaltjes bovenop en leg er een plukje dille op.

Noorse garnalen in rode wijnsaus: is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse eieren
0 min
Bekijk recept